Змішувач одноважільний для раковини Grohe Eurosmart Cosmopolitan L-Size Хром (32830001)

Виробник: Grohe
Код товару: 9424-01
Артикул: 32830001

Інші варіанти:


6705 грн

  • Артикул: 32830001
  • Код товару: 9424-01
  • Наявність: Є в наявності


Характеристики:

- Діаметр картриджа: 35 мм

- Донний клапан: З донним клапаном

- Наявність термостата: Без термостата

- Розмір змішувача: Розмір L

- Тип монтажу змішувача: Класичний

- Тип управління: Важіль

- Винесення виливу: 153 мм

- Висота виливу: 202 мм

- Регулювання витрати води: Є

- Обмежувач температури: Ні, додатково (46 375 000)

- Захист від зворотного потоку: Немає

- Набір донних клапанів 1 1/4 "

Хром


GROHE QuickFix®  Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE Zero® Розробка сплаву GROHE Zero поклала початок революційного підходу до виготовлення змішувачів. В результаті інтенсивної науково-дослідницької роботи нам вдалося домогтися істотного зниження вмісту свинцю в латуні - до мізерно малих значень. Свинець був замінений нешкідливими металами, такими як мідь, що дозволило звести до абсолютного мінімуму ймовірність забруднення питної води частинками свинцю. Великі знання і досвід GROHE в області виробничих процесів, задіяти які дозволили технічні можливості наших власних плавильних печей, втілилися в створенні сплаву GROHE Zero, задає собою нові стандарти в сфері питного водопостачання. Що ще більш важливо, новий сплав GROHE Zero відрізняється неперевершеною довговічністю. Доведено, що за стійкістю до корозії він перевершує звичайну латунь в п'ять разів.Купуючи змішувач зі сплаву GROHE Zero, Ви можете бути впевнені в тому, що з ним Вас чекає справжня насолода водою в усіх його проявах - день за днем ​​і на протязі всього терміну служби. Унікальна розробка GROHE - без свинцю і не схильний до корозії сплав, застосовуваний для виготовлення змішувачів.

Параметри
Висота виливу: 202 мм
Висота змішувача: 300 мм
Колекція: Eurosmart Cosmopolitan
Країна виробник: Португалія
Розмір змішувача: L
Тип монтажу змішувача: Класичний
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 153 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата; Без обмежувача температури, додатковий обмежувач температури (46375000); штоковий донний клапан; регулювання витрати води
Артикул: 32830001
Виробник: Grohe
Модель: Eurosmart Cosmopolitan
Діаметр картриджа: 35 мм
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель однорычажный, для раковины, Grohe, Eurosmart Cosmopolitan, L-Size, Хром, 32830001